با پترو کاران فردا، آینده را امضا کن

جواز تاسیس

جواز تاسیس

جواز تاسیس چیست؟ اخذ جواز تاسیس چه مزایایی دارد؟ و تفاوت جواز تاسیس حقوقی و حقیقی را اینجا بخوانید. در ادامه با پترو کاران فردا همراه باشید.

جواز تاسیس چیست؟

جواز تاسیس به مجوزی کفته می شود که افراد حقوقی و حقیقی برای تاسیس و راه اندازی یک واحد تولیدی می توانند از وزارت صنعت، معدن و تجارت دریافت نمایند.لازم به ذکر است که موضوعی که قصد دریافت جواز تاسیس آن را دارید باید با موضوع فعالیت شرکت مرتبط باشد.

منظور از اخذ جواز تاسیس دریافت گواهی و مجوزی می باشد که برای سرمایه گذار و تولید در شهرک های صنعتی صادر می شود. جواز تاسیس با توجه به نوع محصول از وزارت صنعت، معدن، تجارت یا جهاد کشاورزی یا وزارت بهداشت و…. اخذ می شود.

اخذ جواز تاسیس از تاریخ صدور به مدت یک سال اعتبار دارد و بعد از گذشت یکسال با توجه به میزان پیشرفت قابل تمدید بوده ودر صورت عدم اقدام از سوی متقاضی ، جواز خود به خود از اعتبار خارج گشته و باطل می شود. جواز تاسیس امکان انتقال به غیر را نیز درد.مرجع صادر کننده ی جواز تاسیس بر حسب نوع فعالیت اقتصادی مد نظر کار سرمایه گذار متفاوت است.

در حوزه تولیدات و صنایع کشاورزی و غذایی، وزارت جهاد کشاورزی، در حوزه ی کار آفرینی و مشاغل خانگی،وزارت کار و تعاون و برای عمده فعالیت های صنعتی، وزارت صنعت و معدن مرجع صادر کننده جواز می باشد.

اخذ جواز تاسیس چه مزایایی دارد؟

جواز تاسیس در ابتدای امر، مجوزی است که از طریق آن میتوانید فعالیت صنعتی خود را به صورت قانونی آغاز کنید گرچه این تنها خاصیت جواز تاسیس به شمار نمی رود، از جمله مزایای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

* امکان دریافت تسهیلات دولتی با شروط مناسب و باز پرداخت بلند مدت
* ثبت برند تجاری
* بهره مندی از زمین صنعتی در شهرک صنعتی
* امکان شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی
*اعمال معافیت های مالیاتی

نکات مهم در مورد جواز تاسیس

مدت اعتبار جواز تاسیس از زمانی که صادر می شود برای مدت زمان یک سال دارای اعتبار است.

جواز تاسیس قابلیت انتقال به غیر دارد ولی پیشنهاد می شود که مراحل اخذ جواز تاسیس را از ابتدا طی کنید تا دچار مشکل نشوید.

برای اخذ جواز تاسیس ابتدا باید در سایت بهین یاب ثبت نام کنید. بعد از تکمیل فرآیند ثبت نام شما شناسه کابری و رمز عبور دریافت خواهید کرد توجه داشته باشید که هر شخص تنها یک بار می تواند در سایت ثبت نام کند.

پس از اخذ نام کاربری و رمز عبور باید اقدام به ثبت نام و تهیه و نوشتن طرح توجیهی اقدام گردد.در مرحله بعد، ثبت نام شما توسط کارشناسان بررسی می شود. در انتها در صورت نبودن نقایص احتمالی، جواز تاسیس صادر میشود.

توجه به کد آیسیک ISIC کالا

هنگام اخذ نمودن جواز تاسیس دقت داشته باشید که کالاها در سایت بهین یاب دارای کد آیسیک هستند و در یک جواز تاسیس تنها کالاهایی که کدشان در یک راستا هستند می توانند ذکر شوند.

تفاوت جواز تاسیس حقوقی و حقیقی

تفاوت جواز تاسیس حقوقی و حقیقی مشابه هم هستند فقط در اعطای تهسیلات با هم فرق دارند.
محدودیت های جغرافیایی برای احداث واحدهای صنعتی محدودیت هایی در نظر گرفته شده است که دارندگان جواز تاسیس ملزم به رعایت آنها هستند. مانند ممنوعیت احداث واحدهای صنعتی تا شعاع 120 کیلومتری شهر تهران به دلیل آلودگی هوا

برای طرح سوال خود و یا مشاوره رایگان با کارشناسان پتروکاران فردا همین حالا فرم زیر را پر کنید:

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

مطالب مرتبط :

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها