با پترو کاران فردا، آینده را امضا کن

نحوه تغییر موضوع فعالیت شرکت (الحاق) مطابق با قوانین جدید

تغییرموضوع فعالیت شرکت

تغییر موضوع فعالیت شرکت یا الحاق موضوع شرکت ممکن است، در دوران فعالیت شرکت ها، اتفاق بیفتد. تمامی موسسات و شرکت ها دارای موضوع فعالیت می باشند، که این موضوع در اساسنامه شرکت قید شده است و کلیه معاملات و مراودات شرکت باید مرتبط با این موضوع باشد. در مواردی که هیئت مدیره تصمیم به تغییر موضوع فعالیت می گیرند، با این موضوع ثبت شود. در ادامه به هر آنچه که باید در این مورد بدانید می پردازیم : 

 منظور از تغییر موضوع فعالیت شرکت

ممکن است پس از ثبت شرکت، بر اساس صلاحدید هیئت مدیره و یا نیاز شرکت موضوع شرکت تغییر کند. اگر پس از بررسی، اعضا به این نتیجه برسند که موضوع فعالیت شرکت باید تغییر و یا اصلاح شود، می توان موضوع فعالیت شرکت را تغییر داد. این بدان معناست که میتوان موضوع یا موضوعاتی را در اساسنامه شرکت اضافه و یا اصلاح کرد و درج این تغییرات الزامی است. چرا که این کار مانع از فعالیت های خارج از چارچوب و هرگونه  سو استفاده احتمالی می‌شود.

جهتثبت تغییرات شرکت در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید از متخصصان پتروکاران فردا کمک بگیرید.

` مدارک مورد نیاز برای الحاق موضوع شرکت

همانند خیلی از مراحل قانونی، تغییر موضوع فعالیت شرکت نیز سلسله مراتب قانونی دارد و شرکت ها ملزم به ارائه مدارک هستند.

  • ارائه یک نسخه از صورتجلسه تغییر موضوع فعالیت شرکت : نکته حائز اهمیت این که باید زمان جلسه، تاریخ برگزاری و موضوع شرکت پس از تغییرات در صورتجلسه ذکر شده باشد و به امضای همه اعضای شرکت رسیده باشد.
  • ارائه مجوز موضوع فعالیت شرکت: در صورتی که شرکت موضوعی انتخاب کرده باشد، که نیاز به اخذ مجوز مربوطه را داشته باشد.
  • ارائه کلیه مدارک شناسایی و هویتی اعضای شرکت، شامل کارت ملی و  شناسنامه
  • ارائه کد ثنا، کد ثنا برای تمامی اعضای شرکت الزامی است.
  • ارائه تمامی مدارک شرکت اعم از اساسنامه، شرکت نامه، اظهارنامه و…. که تمامی اعضای شرکت  ( مدیران، سهامداران شرکت، اعضا)  باید آنها را امضا کرده باشند.
الحاق موضوع شرکت

پتروکاران فردا با بیش از یک دهه تجربه، آماده خدمات رسانی به شما در زمینه های مختلف ثبت تغییرات شرکت می باشد.

مراحل ثبت تغییر موضوع فعالیت شرکت

تغییر موضوع فعالیت شرکت در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده باید صورت پذیرد که متعاقب تصویب و اعلام به اداره ثبت و آگهی جهت اطلاع عموم انجام می‌شود. مرجع با صلاحیت باید صورتجلسه را تنظیم نماید. برای  ثبت تغییر موضوع فعالیت شرکت به حدود سه هفته زمان نیاز است.

  1. تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده: هیئت‌مدیره باید پیشنهاد تغییر موضوع فعالیت را به سهامداران ارائه دهد. 
  2. تنظیم صورت‌جلسه : برای تصویب تغییر موضوع فعالیت، تنظیم صورت‌جلسه ضروری است. تنظیم صورت‌جلسه باید شامل مشخصات شرکت،متن دقیق موضوع جدید فعالیت و امضای تمامی اعضای هیئت‌مدیره و سهامداران باشد.
  3.  اخذ مجوزهای لازم (در صورت نیاز) : در صورت نیاز باید مجوز های خاص آن فعالیت را دریافت کرد.
  4. ثبت تغییرات در سامانه اداره ثبت شرکت‌ها : باید از طریق سامانه تعیین شده، تغییر مورد نظر را ثبت کرد.
  5. پرداخت هزینه‌ها و ارسال مدارک
  6. دریافت آگهی تغییرات : آگهی باید در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیرالانتشار منتشر شود.

نمونه صورت جلسه برای تغییر موضوع فعالیت شرکت

همانطور که میدانید دو نوع شرکت داریم،شرکت عام و شرکت خاص.  ابتدا نمونه ای از به صورتجلسه تغییر موضوع فعالیت شرکت خاص را  مطالعه میکنیم:

بسمه تعالی

  • نمونه صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه برای انتخاب مدیران و بازرسین ،روزنامه و تصویب تراز در شرکتهای سهامی خاص

نام شرکت : ………………………………………
شماره ثبت شرکت : …………………………                                 
سرمایه ثبت شده : …………………………
شناسه ملی : ………………………………..
صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ………… سهامی خاص ثبت شده به شماره …….…… در تاریخ …………… ساعت……… با حضور کلیه / اکثریت سهامداران در محل قانونی شرکت (اگر جلسه در محل دیگری غیر از محل قانونی شرکت تشکیل شده آدرس آن محل نوشته شود) تشکیل گردید.
الف: در اجرای ماده 101 لایحه اصلاحی قانون تجارت:
1ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت رئیس جلسه
2ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت ناظر جلسه
3ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت ناظر جلسه
4ـ خانم/ آقای………………………… به سمت منشی جلسه انتخاب شدند.
ب: در خصوص دستور جلسه، 1ـ انتخاب مدیران 2ـ انتخاب بازرسین 3ـ انتخاب روزنامه کثیرالانتشار 4ـ تصویب ترازنامه حساب سود و زیان به شرح ذیل اتخاذ تصمیم شد.
ب : 1ـ اعضای هیات مدیره عبارتند از خانم/آقای ………. به شماره ملی …………………… خانم/آقای …….. به شماره ملی …………………… خانم/آقای ……….. به شماره ملی ……………………  برای مدت دو سال انتخاب و با امضاء ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام می دارند. مجمع تصویب نمود در اجرای ماده 124 لایحه اصلاحی قانون تجارت میتواند رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل یک نفر باشد.
ب ـ 2ـ با رعایت ماده 147 لایحه اصلاحی قانون تجارت خانم / آقای ………..  به شماره ملی ……………… به سمت بازرس اصلی خانم / آقای …………. به شماره ملی …………………  به سمت بازرس علی البدل برای مدت یک سال مالی انتخاب شدند.
ب ـ 3ـ روزنامه کثیرالانتشار ………………………… جهت نشر آگهی های شرکت انتخاب شد.
ب ـ4ـ پس از قرائت گزارش بازرس قانونی ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت منتهی به سال…………………. مورد تصویب قرار گرفت.
ج: اینجانبان اعضاء هیات مدیره و بازرسین ضمن قبولی سمت خود اقرار می نمائیم که هیچگونه سوء پیشینه کیفری نداشته و ممنوعیت اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و147 . 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت را نداریم .
د: به خانم / آقای ………………………… احدی از سهامداران یا احدی از مدیران یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
امضاء هیات رئیسه:  رئیس جلسه ……………..…    ناظر جلسه ………………     ناظر جلسه………………
منشی جلسه ……………………
امضا اعضای هیئت مدیره :
1 ـ ……………………   2 ـ ……………………   3ـ …………………… 4 ـ  ……………………
امضاء بازرسین:                       بازرس اصلی                  بازرس علی البدل:

در ادامه نمونه ای از صورتجلسه برای تغییر موضوع شرکت  با مسئولیت محدود را بررسی می کنیم:

نام شرکت ……………….…………… شماره ثبت ……………… و شناسه ملی ………………. سرمایه ثبت شده ……………… ریال در تاریخ ……………………… ساعت …………………… مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء/ اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به تغییر محل شرکت اتخاذ تصمیم شد.  

  نام شرکاء میزان سهم الشرکه  

۱ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه  

۲ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه 

۳ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه 

۴ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه 

محل شرکت از (آدرس قبلی ) تهران …………… خیابان…………………………………………………… کوچه……………….……… پلاک……………  کدپستی……………………. تلفن……………………………  

به (آدرس جدید):  تهران …………… خیابان………………………………………………………………… کوچه……………….……… پلاک………… کد پستی…………………………  تلفن…………………  انتقال یافت در نتیجه ماده  ……..……اساسنامه بشرح فوق اصلاح می گردد.  

به خانم / آقای……………………. احدی از شرکت (یا مدیرعامل در صورتیکه از بین شرکاء باشد) یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود تا ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت هزینه های قانونی و امضاء ذیل دفتر  ثبت اقدام نماید.  

  1. خانم / آقای ……………………………امضاء 
  2. خانم / آقای ……………………………امضاء 
  3. خانم / آقای ……………………………امضاء

تفاوت تغییر موضوع فعالیت شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود

تغییر موضوع فعالیت شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود شامل تفاوت هایی هستند، که عبارتند از :

  1. ساختار تصمیم‌گیری : در شرکت سهامی عام تصمیم گیری تغییر موضوع فعالیت در مجمع عمومی فوق‌العاده با تصویب اکثریت سهامداران انجام می‌شود. ولی در شرکت مسئولیت محدود تغییر موضوع فعالیت باید با رضایت شرکایی که حداقل نصف سرمایه شرکت را دارند تصویب شود.
  2. تنظیم صورت‌جلسه و امضاها : در شرکت سهامی عام صورت‌جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده باید توسط رئیس و اعضای هیئت‌مدیره امضا شود. و در شرکت مسئولیت محدود تمام شرکا (یا اکثریت سرمایه) باید صورت‌جلسه تغییر موضوع را امضا کنند.
  3.  تغییرات در اساسنامه : در شرکت سهامی خاص، تغییر موضوع فعالیت مستلزم اصلاح و ثبت رسمی در اساسنامه شرکت است. ولی شرکت مسئولیت محدود موضوع جدید مستقیماً در اساسنامه شرکت ثبت می‌شود، اما فرایند آن ساده‌تر از سهامی خاص است.
  4.  پیچیدگی فرآیند اداری : در شرکت سهامی خاص به دلیل نظارت بیشتر بر شرکت‌های سهامی و تعهدات قانونی بالاتر، فرآیند تغییر موضوع کمی پیچیده‌تر است.ولی در شرکت مسئولیت محدود فرآیند تغییر ساده‌تر و معمولاً کم‌هزینه‌تر است.

شما می توانید با سپردن کلیه مراحل به شرکت پتروکاران فردا با کادری مجرب، خدمات تضمینی، بالاترین میزان رضایت و با کمترین و مناسب ترین تعرفه ها اقدام به تمدید و هیئت مدیره شرکت سهامی خاص کنید.

ما در شرکت پترو کاران فردا که  تنها شرکت ثبت دانش بنیان است با کارشناسانی حرفه ای که به صورت تخصصی فعالیت دارند تا انتهای این مسیر همراه شما هستیم. 

شما میتوانید  همه روزه با شماره گیری 02144697100  ، 02144697200 از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۲۰:۳۰ تماس حاصل نمایید، کارشناسان پتروکاران فردا آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.

سوالات متداول

چند نسخه از صورتجلسه باید برای ثبت، ارائه گردد؟

 تنها ارائه یک نسخه کافی است

آیا ثبت تغییر موضوع فعالیت شرکت الزامی است؟

بله، شرکت ها هرگونه تغییری در اساسنامه را باید ثبت کنند.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها